Logo

Društvo psorijatičara Hrvatske - Croatian Psoriasis Association

Vrijeme je da se prestanemo sakrivati. Vrijeme je da počnemo djelovati!

NaftalanPozivamo vas na sastanak Društva psorijatičara Hrvatske koji će se održati dana 23. travnja 2014. godine s početkom u 16:30 sati, u Naftalanu, specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju, Ivanić-Grad, Omladinska 23a.

Na sastanku ćete saznati više o radu Društva psorijatičara Hrvatske u protekle dvije godine, aktivnostima Društva vezanim za prava i položaj oboljelih od psorijaze, djelovanje Naftalana u liječenju psorijaze, itd. U privitku ovog članka možete preuzeti pozivnicu.

Preuzmite pozivnicu

U subotu, 26. listopada 2013. od 9:00 do 13:00 h na Cvjetnom trgu u Zagrebu održat će se obilježavanje Svjetskog dana psorijaze u organizaciji Društva psorijatičara Hrvatske, gdje će biti postavljena instalacija putem koje će svatko moći barem na trenutak doživjeti kako je to biti u koži oboljelog od psorijaze te edukacijski info pult za sve građane.

Očekujemo Vas u subotu! Dođite i podržite nas i ove godine!!

Pravodoban i učinkovit plan liječenja jedan od najvažnijih faktora u osobnom i profesionalnom razvoju mladih oboljelih od psorijaze

U čast ulaska Hrvatske u Europsku Uniju, Europska federacija bolesnika oboljelih od psorijaze – EUROPSO, u suradnji s domaćinom - Društvom psorijatičara Hrvatske održala je danas u hotelu Four points by Sheraton Panorama, u Zagrebu okrugli stol pod nazivom "Liječenje psorijaze u mladih osoba – dostupnost ranog i učinkovitog liječenja" - uoči Svjetskog dana psorijaze koji se obilježava 29. listopada. Događaju su prisustvovale mlade osobe oboljele od psorijaze u dobi od 18 – 35. godina iz Finske, Švedske, Danske, Njemačke, Češke, Slovenije, Slovačke, Španjolske i Hrvatske. Nemogućnost obavljanja svakodnevnih osobnih i društvenih aktivnosti, česta diskriminacija i stigmatizacija uzrokovana osjećajem straha i gađenja prema oboljelima te brojne druge poteškoće s kojima se susreću mladi bolesnici naglašava važnost rane dijagnoze bolesti te sustavanog plana učinkovitog liječenja – zaključak je okruglog stola.

Osobita nam je čast pozvati Vas, ispred Društva psorijatičara Hrvatske, da prisustvujete aktivnostima povodom kampanje "Fokus na mene, ne na moju kožu".

Naši partneri