Logo Društvo psorijatičara Hrvatske

Društvo psorijatičara Hrvatske - Croatian Psoriasis Association

Vrijeme je da se prestanemo sakrivati. Vrijeme je da počnemo djelovati!

Povodom Svjetskog dana psorijaze 29. listopada, Društvo psorijatičara Hrvatske kreiralo je Online bazu znanja putem videa u kojima liječnici stručnjaci razgovaraju o zdravstvenim problemima vezanim uz psorijazu.

Pratite naše web stranice i saznajte temu svakog novog videa objavljenog u našoj bazi znanja.

E-Dermatologija

Uloga liječnika obiteljske medicine i ljekarnika u pravovremenom prepoznavanju i pravilnom referiranju oboljelih od psorijaze na specijalistički pregled od iznimnog je značaja za postizanje što boljih rezultata liječenja. S tim na umu, Hrvatsko dermatovenerološko društvo Hrvatskog liječničkog zbor te Referentni centar za liječenje psorijaze Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske organizirali su online tečaj trajne edukacije pod nazivom E-dermatologija. Tečaj se temelji na neprekidno dostupnim tematskim modulima u trajanju od 15 minuta, koje su pripremili ugledni hrvatski dermatovenerolozi, uzimajući u obzir najnovija dostignuća suvremene medicine na području dijagnostike i liječenja psorijaze. Cilj “E-dermatologije” je da zajedno unaprijedimo znanje o dijagnostici, ciljevima i terapijskim mogućnostima liječenja psorijaze.

E-Dermatologija

Grupna analiza jedan je od pravaca psihodinamički orijentirane grupne psihoterapije. Jedan od ciljeva grupne analize je pokretanje razvoja osobnosti, njegovo omogućavanje i stimuliranje. Osobama koje pate od emocionalnih poremećaja može poslužiti kao metoda liječenja i prevencije.

Skupina edukantica i edukanata grupne analize u superviziji, po pristupačnim uvjetima nudi mogućnost grupne terapije.

Edukantice i edukanti se usavršavaju pri Institutu za grupnu analizu u Zagrebu. Zbog epidemioloških mjera grupna analiza u ovome se periodu provodi online, dok će se kasnije održavati uživo u Zagrebu i Rijeci.

Za dodatne informacije i daljnje dogovore molimo javite se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. obzirom da članovima Društva psorijatičara Hrvatske se nude posebne pogodnosti.

Janssen

Plus.hr

WPD 2021

Ikona YouTube logotipa Ikona Facebook logotipa Ikona Instagram logotipa

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.