E-Dermatologija

Uloga liječnika obiteljske medicine i ljekarnika u pravovremenom prepoznavanju i pravilnom referiranju oboljelih od psorijaze na specijalistički pregled od iznimnog je značaja za postizanje što boljih rezultata liječenja. S tim na umu, Hrvatsko dermatovenerološko društvo Hrvatskog liječničkog zbor te Referentni centar za liječenje psorijaze Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske organizirali su online tečaj trajne edukacije pod nazivom E-dermatologija. Tečaj se temelji na neprekidno dostupnim tematskim modulima u trajanju od 15 minuta, koje su pripremili ugledni hrvatski dermatovenerolozi, uzimajući u obzir najnovija dostignuća suvremene medicine na području dijagnostike i liječenja psorijaze. Cilj “E-dermatologije” je da zajedno unaprijedimo znanje o dijagnostici, ciljevima i terapijskim mogućnostima liječenja psorijaze.

U suradnji s Hrvatskom liječničkom komorom i Hrvatskom ljekarničkom komorom, po dovršetku pregleda svih modula, bodovanom testu znanja možete pristupiti klikom na ikonu Bodovani test znanja, koja se nalazi na dnu stranice. Postizanjem barem 60% točnih odgovora na ispitu, liječnici obiteljske medicine stječu pravo na 8 bodova, a ljekarnici na 1,3 boda.

Pozivamo vas da proučite stranicu www.e-dermatologija.com, pregledate module te pristupite bodovanom ispitu znanja. Liječnici obiteljske medicine mogu ispuniti i anketu, čiji odgovori će biti obrađeni i korišteni u svrhu dobivanja potpunije slike o broju oboljelih od psorijaze i povezanih bolesti te daljnjeg unapređenja programa edukacije o dermatološkim bolestima.

Janssen

Plus.hr