Saznajte više

O društvu

Okupljamo građane Republike Hrvatske oboljele od psorijaze

Članovi mogu biti i druge osobe zainteresirane za ovu bolest

Cilj Društva je omogućavanje što uspješnijeg liječenja oboljelih od svih vrsta bolesti psorijaze, zaštita i tumačenje njihovih interesa, organizirano rješavanje problema s kojima se ti bolesnici susreću.

Društvo okuplja i organizira bolesnike od psorijaze i druge zainteresirane građane, organizira i pomaže liječenje bolesnika, radi na zdravstvenom prosvjećivanju bolesnika i njihove okoline, potiče, organizira i pomaže zdravstveno istraživački rad na području psorijaze i poduzima druge aktivnosti kojima se postiže svrha osnivanja Društva.

Info DPH

Svoje ciljeve Društvo ostvaruje:

Rad Društva psorijatičara Hrvatske pokrenuo je prim.dr. Danilo Živković daleke 1985. godine. Nakon nekoliko godina stanke, Društvo Psorijatičara Hrvatske započelo je sa ponovnim radom 10.02.2012. godine.

Postanite član

Svaka osoba oboljela od psorijaze i/ili psorijatičnog artritisa, kao i svaka osoba koja želi poduprijeti naš rad, može postati članom Društva psorijatičara Hrvatske.

Članom postajete uplatom 100,00 kn godišnje na žiro-račun Zagrebačke Banke HR 3623 60000 110129 3975 (Društvo psorijatičara Hrvatske, Šalata 4, 10000 Zagreb) i popunjenom pristupnicom s podacima.

Uplatom članarine pomažete naše Društvo, koje se financira isključivo članarinama, donacijama i prijavama projekata na državne natječaje.

Pristupnicu možete preuzeti ovdje >>

Pristupnicu s podacima i kopijom uplatnice poslati na e-mail adresu dph.croatia@gmail.com.

Svi osobni podaci biti će korišteni isključivo za evidenciju članova DPH.

… Jer zajedno možemo više, jače i bolje djelovati kako bi svim oboljelima od psorijaze i /ili psorijatičnog artritisa omogućili kvalitetnije lječenje i bolji život !!!!