Polica privatnosti

Opći uvjeti korištenja

Ovi uvjeti korištenja web stranice propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje web stranice drustvo-psorijaticara.hr koja je u vlasništvu Društva psorijatičara Hrvatske, sa sjedištem u Šalata 4, 10000 Zagreb. Korištenjem ove web stranice korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima korištenja web stranice.

Sadržaj web stranice na domeni drustvo-psorijaticara.hr vlasništvo je Društva psorijatičara Hrvatske te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica. Sadržaji objavljeni na web stranici imaju informativni karakter, Društvo psorijatičara Hrvatske nastoji objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Društvo psorijatičara Hrvatske isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ova web stranica može sadržati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Društvo psorijatičara Hrvatske ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete poslovanja te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim stranicama.

Korisnik stranice na domeni drustvo-psorijaticara.hr potvrđuje da je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga jer pristup web stranici može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen, te da su to događaji izvan kontrole Društva psorijatičara Hrvatske te stoga ono nije odgovorno za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenje web stranice drustvo-psorijaticara.hr isključivo je na odgovornost korisnika. Društvo psorijatičara Hrvatske oslobađa se od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran vlasnik stranice.

Društvo psorijatičara Hrvatske zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukine ili izmijeni sadržaj Općih uvjeta korištenja ili sadržaj web stranice drustvo-psorijaticara.hr. Korisnici su dužni prije svakog korištenja web stranice drustvo-psorijaticara.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta korištenja. Suprotno postupanje oslobađa Društvo psorijatičara Hrvatske od bilo kakve odgovornosti. Ovi Opći uvjeti korištenja i bilo kakve njihove izmjene stupaju na snagu objavom na drustvo-psorijaticara.hr.

Informacije o vlasniku internetske stranice drustvo-psorijaticara.hr:

Društvo psorijatičara Hrvatske
Sjedište: 10000 Zagreb, Šalata 4
OIB: 02936523048
Telefon: 095 872 4988